اطلاعاتی که دریافت میکنیم
وقتی یک حساب Instagram Business یا Creator را متصل میکنید، ممکن است شناسه حساب، نام پیج، نام کاربری، توکن دسترسی، پیامها، کامنتها، قوانین پاسخ، فرمها، لیدها، لاگها و تنظیمات لازم برای ارائه سرویس ذخیره شود.
نحوه استفاده از اطلاعات
دادهها فقط برای اجرای قابلیتهایی استفاده میشوند که خودتان فعال کردهاید؛ از جمله پاسخ به دایرکت و کامنت، زمانبندی محتوا، مدیریت لیدها، نمایش گزارشها و حفظ امنیت سرویس.
اشتراکگذاری دادهها
ما دادههای شخصی را نمیفروشیم. دادهها فقط در حد لازم برای اجرای سرویس، میزبانی، امنیت و پردازش درخواستهای شما استفاده میشوند.
توکنها و دسترسیها
توکنهای دسترسی برای ارتباط با Meta و Instagram API ذخیره میشوند. شما میتوانید اتصال حساب را از پنل قطع کنید یا درخواست حذف داده بدهید.
حذف دادهها
برای حذف اطلاعات حساب و دادههای متصل، دستورالعمل صفحه Data Deletion را دنبال کنید.